8 Mart 2012 Perşembe

Can Bonomo Love Me Back Dinle







Can Bonomo ' nun büyük merakla beklenen eurovision şarkısı görücüye çıktı.Şarkının adı Love Me Back .. Açıkcası ilk dinlediğimizde hemen işte bu diyemedik şarkı için ama şarkı dinledikçe anlaşılıyor güzelleşiyor sanki love me back i yaklaşık 10-15. kez dinlediğinizde hoşunuza gitmeye başlıyor.. hoş bir tınısı var ingilizce olmasına rağmen Türk ezgilerini , melodilerini taşımasıda eurovision şarkı yarışmasının amacına hizmet ediyor.Unutulmamalı ki bu yarışmanın amacı en güzel şarkıyı yapıp yarışmada 1. olmak değil kültürünü kimliğini yansıtan bir şarkıyla kendini , ülkeni Avrupaya tanıtmak.. hatırlatmak.Can Bonomo 'ya Bakü ' de düzenlenecek yarışmada başarılar diliyoruz.İnşallah 1. lik Can Bonomo Love Me Back ' in olur.

Can Bonomo Love Me Back şarkısını mp3 formatında dinlemek için playe tıklayın ; Can bonomo eurovision şarkısı


Can Bonomo Love Me Back Klibi ;





Etiketler : Can Bonomo Love Me Back Dinle , Can Bonomo eurovision şarkısı love me back , can bonomo eurovizyon şarkısı love me back dinle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Eurovision Şarkısı Dinle 2012 Fan Sitesi | Anasayfa | Sitemap
Sitemizde "Eurovision Şarkısı" yani eurovision yarışmacılarının eurovision şarkılarını dinleyebilirsiniz.
Yarışma boyunca tüm eurovizyon yarışmacılarının videolarını , kliplerini şarkılarını sitemizden dinleyebilir , yarışma ve yarışmacılar hakkında özel bilgilere ulaşabilirsiniz.