26 Şubat 2010 Cuma

2010 Eurovision Şarkı Yarışmasın Katılacak Yarışmacı Kim? Eurovisiona Kim Katılacak?



2009 yılında kısa sürede Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi kimin temsil edeceği belli olmuştu.23 aralıkta Hadise'nin yarışmayı bizi temsilen katılacağı açıklanmış 1 ocak 2009 gecesi yılbaşındada Hadise Trt ekranlarında şarkısını söyleyerek tanıtımını yapmıştı fakat bu yıl geçen seneki gibi işler hızlı ilerlemedi ve halen yarışmada bizi kimin temsil edeceği tam olarak açıklığa kavuşturulmuş değil , medyada bir çok isim dolaşıyor bunlar şöyle ;
1.; Tarkan. TRT genel müdürü İbrahim Şahin Eurovision'da Tarkan'ı görmek istediğini söylemişti , medyadada bununla ilgili bir çok haber çıktı zaten yıllardır Tarkan'ın bizi eurovision şarkı yarışmasında temsil etmesi gerektiği ile haberler çıkıp durur fakat Tarkan kariyeri adına sanırım böyle birşeye hiç kalkışmayacak ve zaten yarışmaya katılmayacağınıda menejeri aracılığı ile duyurdu.
2.; Manga.Bu yıl Mtv'nin düzenlediği Avrupa müzik ödüllerinde ne iyi şarkıcı , grup ödülünü kazanan ekip Avrupa'da bir saygınlık ve tanınırlık kazandı dolayısı ile Trt bunun bir avantaj olduğunu düşünüp Manga'nın bizi Avrupa'da temsil etmesini isteyebilir.
3. Hadise. Geçen yıl 2009 eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil eden başarılı şarkıcı düm tek tek adlı şarkısıyla iyi denebilecek bir başarı elde etmişti ingilizce şarkı söylemedeki başarısı nedeniyle Trt yeniden Hadise'yi tercih edebilir fakat çok düşük bir ihtimal tabiki en büyük adayın Manga olduğunu söyleyebiliriz 2010 eurovision şarkı yarışmasında merakla Trt'nin açıklamasını bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Eurovision Şarkısı Dinle 2012 Fan Sitesi | Anasayfa | Sitemap
Sitemizde "Eurovision Şarkısı" yani eurovision yarışmacılarının eurovision şarkılarını dinleyebilirsiniz.
Yarışma boyunca tüm eurovizyon yarışmacılarının videolarını , kliplerini şarkılarını sitemizden dinleyebilir , yarışma ve yarışmacılar hakkında özel bilgilere ulaşabilirsiniz.