15 Mart 2012 Perşembe

Can Bonomo Eurovision Klip izle

Can Bonomo Eurovision şarkısı Love Me Back e klip çekti.Klipte Trtnin tanıtım gecesinde yaptığı dans hareketlerini tekrarlaması dikkat çekti :)

Klipte bir denizcinin denize olan tutkusunu ve bir kadına olan aşkını anlatan "Love Me Back" 'in klibinin yönetmenliğini Can Saban yaptı.

Klipte ilginç bir detay göze çarptı , Trtdeki tanıtım gösterisinde illuminati örgütünün simgesini işaret ettiği yönünde iddialar vardı fakat kimse dikkate almamıştı.Aynı işaretler Can Bonomo nun Love Me Back için çektiği kliptede dikkat çekti.

İşte klipteki o göz işareti ;



Klibin yönetmenliğini aynı zamanda şarknın aranjörlüğünüde yapan Can Saban yaptı şarkının bir kısmı İstanbul Üniversitesinde çekildi ve toplamda 2 gün süren klibin çekimlerinde yaklaşık 200 kişi görev aldı.

ve işte ..

Can Bonomo Love Me Back Klip ;







İlgili Aramalar: Can Bonomo Eurovision Klip izle,Can Bonomo Love Me Back Klip , Can Bonomo Eurovision Şarkısı Klibi izle,Can Bonomo Eurovision Şarkısına Klip Çekti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2012. Eurovision Şarkısı Dinle 2012 Fan Sitesi | Anasayfa | Sitemap
Sitemizde "Eurovision Şarkısı" yani eurovision yarışmacılarının eurovision şarkılarını dinleyebilirsiniz.
Yarışma boyunca tüm eurovizyon yarışmacılarının videolarını , kliplerini şarkılarını sitemizden dinleyebilir , yarışma ve yarışmacılar hakkında özel bilgilere ulaşabilirsiniz.